Status - Completed

Completion - 2009

Westwood Leisure Club

At West Wood Leopardstown we were asked to improve on their existing reception and cafe areas as well as addressing the terraced area fronting onto Leopardstown racecourse. Our proposal was to strip back the space to the original architecture, remodelling the terrace elevation allowing the interior to bask in natural light. Accompanying this with simple contemporary forms & fixtures and splashes of bright colours, we created a vibrant and dynamic series of internal and external spaces.

Following on from our redesign of the front of house areas at West Wood Leopardstown at the clients request we turned attention to the leisure facilities completing phase 1 in October 2009. Having chosen a subtle pallete of materials we added splashes of colour and finished it with a 30m freeform cedar screen to diffuse the natural light from the existing windows.